Chinees leren:  De snelst groeiende wereldtaal

Bij onze Chinese taalcursussen maakt u kennis met alle aspecten van de Chinese taal: schrijven, spreken, lezen en luisteren. Bovendien leert u standaard Mandarijn spreken en vereenvoudigde Chinese karakters schrijven.

 

Chinees voor beginners (kinderen en jongeren)

De doelgroep van deze cursus is voor meer en hoogbegaafde kinderen van 6 t/m 16 jaar, die in de Chinese taal en cultuur geïnteresseerd zijn, ook de uitdaging willen nemen om het Chinees te leren. Zij leren niet alleen spreken, maar ook karakters schrijve. Deze cursus wordt in kleine groepje of individuele lessen gegeven.

Aantal lessen: 10 lessen 
Lestijden: Na schooltijd in overleg
Lesduur: 1 uur
Groepsgrootte: Van 3 t/m 6 kinderen 
Huiswerk: Ja, ongeveer 1.5 uur per les
Lesmateriaal: Niet inbegrepen in de prijs
Prijs per kind:  € 85,- 

 

 

Chinees voor beginners (volwassenen)

De doelgroep van deze cursus is mensen die geen of zeer beperkte kennis van de Chinese taal hebben. Bij deze cursus leert u tegelijkertijd schrijven, spreken, lezen en luisteren. Als lesmateriaal wordt gebruik gemaakt van Easy Steps to Chinese. Na afloop van deze cursus ( Beginner I ) kunt u een eenvoudig gesprek in het Chinees voeren en kent u ca. 120 Chinese karakters. Deze cursus wordt in kleine groepje of individuele lessen gegeven..

Aantal lessen: 10 lessen
Lesduur: 1,5 uur
Frequentie: Eénmaal per week
Groepsgrootte: 2 t/m 4 deelnemers
Huiswerk: Ja, ongeveer 2 uur per les
Lesmateriaal: niet inbegrepen in de prijs
Prijs per persoon:

€ 200,- 

Chinees voor gevorderden

Vervolg op beginnerscursus volwassenen III of als u elders al voldoende kennis van het Chinees heeft opgedaan. Na afloop van de cursus kunt uj een eenvoudig boek of de krant lezen, bovendien kunt u een brief in het Chinees schrijven. U kent ongeveer 800 karakters.

 

Chinees voor vergevorderden

Vervolg op gevorderdenrscursus volwassenen III, of als u elders al voldoende kennis van het Chinees heeft opgedaan. Na afloop van deze cursus bent u in staat om nieuws op TV in grote lijnen te volgen en deel te nemen aan gesprekken met Chineestaligen. U kent teminste 1500 karakters.

 

Zakelijk Chinees 

Als u zaken met Chinezen doet, en ook kennis met de Chinese taal en cultuur wilt maken, dan is deze cursus voor u. Deze cursus is aangepast aan uw eisen en doelen. B.v. de taallessen kunnen wij richten op werkgerelateerde activiteiten, taalvaardigheden of technische woordenschat. Bij de cultuurcomponent kan b.v. aandacht besteed worden aan 'zakelijke etiquette in China'. Voor bedrijven en instellingen geven wij deze cursus ook op locatie.

 

Gezinscursus taal of vakantie Chinees

Deze cursus is voor ouders en kinderen die samen Chinees gaan leren, De doeleinden van deze cursus kunnen de Chinese taal of de vakantie zijn. Het lestempo, het lesniveau, de lesduur, de lesinhoud, het lesboek en de kosten worden aangepast aan de gezinssituatie.

Een voorstel van de lespakketten van deze cursus:

Aantal lessen: 10 lessen
Lesduur: 1 uur
Frequentie: Eénmaal per week
Groepsgrootte: Eén gezin tot 5 personen
Huiswerk: Ja, ongeveer 1 uur per les
Lesmateriaal: Niet inbegrepen in de prijs
Prijs per gezin:

€ 300,-

 

Introductiecursus Chinese taal en cultuur

Voor basisscholen en middelbare scholen geven wij deze cursus om leerlingen binnen korte tijd kennis van de Chinese taal en cultuur bij te brengen. Bij deze cursus worden de klank van het Manderijn Chinees, de opbouw van de Chineses karakters, de eigenschappen van Chinezen, de belangrijke Chinese cultuurelementen en het actuele leven in China geïntroduceerd.

Een voorstel van de lespakketen van deze cursus:

Aantal lessen: 2 lessen
Lesduur per les:  1 uur
Frequentie: Eénmaal per week
Groepsgrootte: Een klas
Huiswerk: Nee
Lesmateriaal: Inbegrepen in de prijs
Prijs:

€ 60,-

 

Individuele Chinese lessen

Voor mensen die les op eigen wensen aangepast willen hebben, met een persoonlijk en toeristisch doel. Individuele lessen kunnen gedurende het hele jaar gegeven worden. 

Een voorstel van de lespakketten van deze cursus:

Aantal lessen: 10
Lesduur: 1.5 uur
Groepsgrootte:
Huiswerk: Ja
Lesmateriaal: Niet inbegrepen. Afhankelijk van de inhoud van de lessen
Prijs pakket: € 300,-

 De kosten van een losse individuele les zijn € 25 per uur.

 

HSK examen training

Voor degene die de Chinees leert en de behoefte niveau wilt testen, is onze HSK examen training zeer geschikt. Het HSK examen is een gestandaardiseerd Chinees examen dat wereldwijd wordt afgenomen. In Nederland wordt het HSK examen ook gehouden. Wij geven speciale trainingen vanaf niveau 1 t/m 6 in individuele lessen.